Najnovšie recenzie zo sekcie Rezačky obkladov
- Špičková kvalita, presné rezanie a o cene ani nehovorím. Myslím, že lepší , ako RUBI.
- Dobrý deň nevýhoda je ta ze Produkt mi nebol doručeny
- Pogumovane nozicky
- plastove,ale posobi to bytelne
- veselo kraja obkladovy kamen z betonu
- trosku hlucnejsia,skusal som ako funguje a uz sused bachal po radiatore,:-)
Celkom dobrá mašinka
- Rezačka je nepresná, kolečko sa vychyľuje.
Mal som rezačku z MERKURY market poľskú 50 cm a potreboval som dlhšiu. Tak voľba padla na túto 60 ku. Som sklamaný.
vôbec tento produkt nesplnil moje očakávania - na rezanie dlažby je nepoužiteľný
super
- Vyhodnu
- dobrá rezačka
- nepresné bočné meradlo treba vždy ubrať 2 mm
- trocha problém v začiatku s nastavením dorazu na presné rezanie
- má to svoje muchy ale účel splnilo
zatiaľ som rezal len 60 cm dlažbu ide dobre
produkt je dobry ale bohuzial chyba v baleni imbusovy kluc na dotiahnutie kotuca
Všetko ok
- Kvalitné prevedenie
Pomer cena a kvalita je veľmi príjemná.
- Primeraná cena za kvalitu ktorú ponúka
- Pravítko je vyrobené z plechu ,musite ho vždy dotiahnuť skrutkou,a aj tak není pevné a hýbe sa .
- Zlomiť narezanu dlažbu je nemožné,keďže viete zatlačiť len na jednej strane a to pri dlhej dlažbe nestačí
Suma za ktorú sa rezačka predáva , netreba čakať zázraky.
Ja som hlavne čakal ,že bez problémov odreže 120 cm dlažbu ,čo si spĺňa.Ked sa pobavite s nastavením pravítka tak aj MM presne ,čo som vyžadoval .Jedine s čím budete mať problém ,je zlomiť ju.Zatlacit sa dá len vpredu a to nestačí na to aby sa zlomila v celej dĺžke .Takže na druhom konci musím tlačiť rukou ,alebo si nejako poradiť.Toto výrobca nedomyslel.
Pravítko je bohužiaľ adekvátne cene ,je z plechu ,musíte ho pritiahnuť skrutkou a ani potom není na pevno a presne v 90 stup uhle.Je tam závit a očakávam že po niekoľkých zatoceniach pôjde do ....
Rezačka okrem pravítka ,pôsobí pevne,a kvalitne .
Za tu cenu ani nemožno očakávať niečo viac.
Rezáky odskúšané, ani pri dostatočnom tlaku nevytvorili dostatočnú ryhu, aby dlaždica (8 mm) praskla v presnom reze...
Powermat PM-PDG-1400M
Vladimir Belica
Pridané: 16. februára 2024
(naposledy upravené 16. februára 2024)
Zakúpený v Tvojbyt.sk
Zatiaľ iba odskúšaný, uvidíme výdrž, ale dielenské spracovanie na veľmi slušnej úrovni.
Supr
Rezačka je veľmi kvalitná za tú cenu.som spokojný.
- krasne reze
Zobrazujem 1 - 20 zo 326 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...17 Ďalšie »