Najnovšie recenzie zo sekcie Rezačky obkladov
- motor funguje
- dlazbu reze s namahou a ten rezny kotuc co je v cene je na prd, Voditko co drzi horny kryt mi v prvy den odpadlo, skrutka sa odlomila, nestabilny stol, kryt cez krory nevidno ako rezete, kupte si aj prsiplast a masku na tvar, je to srot
je to na figu, aspon daky rozumny kotuc tam mohli pribalit a nie taky co treba vyhodit hned priamo z krabice do kontajnera
- Vyborni pomocnik pri rezani dlažby na mokro,rezani uhlou.
- zatial žiadne
Jeden z mala obchodou kde sa dala tato rezačka kupiť aj na splatky.
- cena,
- postačujúci výkon
- veľkosť
- zle vycentrovaný upevňovací šrób na kotúč
- po niekoľkých pokusoch sa mi podarilo nastaviť aby rezačka nevybrovala
pre domáce použitie postačujúce,
ja som rezačku potreboval hlavne na Jolly hrany
poslúžila výborne
- Dobra cena
- Poskodeny vypinac
- ešte som ho nevyskušal ale mam skusenosti s niečim podobným
potrebujem to na obkladanie
- nízka kvalita
koľko penaží toľko muziky
- Nizka cena, vykonny motor, zatial bezporuchovost.
- Labilne vedenie kotuca, chaba konstrukcia, zle riesene, resp. vobec nevyriesene vedenie hadicky chladenia a napajania cerpadla (volne pohodene). Do drahy lozisk ulozenia motora sa lahko dostanu ulomky a zadrhavaju. Vedenia maju velke vole, kotuc pri reze "plava".
Na pracu s nou treba davku sikovnosti, aby bol rez rovny. Sikovnemu domacemu majstrovi, ktory je zvyknuty na kompromisy posluzi dobre. Osobne by som obetoval tych cca 60€ na Norton Clipper, ktora je konstrukcne lepsie vyriesena.
- dlžka rezu
- pre dostupnosť
- neexistuje vedenie káblov a hadičky na vodu, ťažký a nepresný chod rezneho kotuča po lištach, natiahnutie hnacieho remeňa, ktorý prešmykuje a nedá sa napnúť a to už po odrezaní cca. 15mb .
zhrnutie je napísané v dvoch predchádzajúcich kolonkach
- malá a ľahká, položíte aj na sedačku do auta
- celkom tichá
- kotúč ponorený do vody takže režete bez prachu aj v miestnosti
- prúdový chránič na zástrčke
- dodávaný kotúč nie je najkvalitnejší, nerobí úplne čisté rezy
- pracovná doska by mohla byť väčšia, odrezaný kus ma max. veľkosť 21,7cm. dájú sa rezať aj väčšie kusy ale bez bočnej opornej dosky na vlastné riziko
pre použitie v domácnosti plne vyhovuje a odporúčam. hravo s ňou urobíte rekonštrukciu kúpelne alebo obvodový sokeľ
obkladači pracujúci s obkladom a dlažbou každý deň si určite zaobstarajú niečo väčšie a kvalitnejšie
- menšia spretna super rez
- menšie nedostatky ale zvladnutelne
urychluje pracu
odporúčam
_
- dobry rez este krajsie delenie dlazby
- koliecko nesedi so stredom pravitka
az na to koliecko mimo stredu pravitka celkom dobra rezacka kedze som zatial ukladal cca 8m osvedcila sa celkom dobre odporucam
- kvalita od rubi
- přiměřeně ceně
s kvalitníma kotoučema je to pecka
- Dizajn, cena
- Výrobné družstvo slepých polských invalidov to ani nemohlo zložiť lepšie
Po cca hodine úprav stroj takmer dokonalý
tovar spĺňa moje požiadavky.
- Po nastaveni vyborny nastroj, reze presne, rovno, rovnomerne
- Paka dostatocna, netreba sa namahat
- Treba nastavit kolecko a vodiace pravitko
Dlhodobu kvalitu neviem zhodnotit, zatial som s rezackou urobil len jednu dlazbu. Kazdopadne kolecko ma lepsie, ako cenovo porovnatelne rezacky. Je potrebne najprv nastavit pravitko a kolecko. Potom to uz rezalo bezchybne
- Maximalna spokojnost
- Nema
Skvele
- Pre amatérov postačujúci za rozumnú cenu fajn reže
- Ťažie idú ložiská a treba ju nastaviť, rezala krížom.
Som spokojný
- Zlý kus,nepresná,nedala sa nastaviť,nakrivo rezala,krivá koľajnica.šraubovanie z nekvalitného materiálu.
Zobrazujem 281 - 300 zo 326 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17 Ďalšie »